Laman Utama :: Kebaikan Produk :: Ciri-Ciri Produk :: Testimoni :: Soalan Lazim :: Order Sekarang

"Nak Jadi LELAKI POWER?
Luar Biasa & Liar Biasa?

Hebat Di Ranjang? 

Kini Telah Ada 100% Ramuan Bahan Asli Yang Memberi Kesan Hebat!  Boleh Menjadikan Anda Sihat Tubuh Badan
Dan Terserlah Kelelakian!




Daripada:  Zack
Tarikh:  
Per:  Herba Pilihan Lelaki Power!

Salam Sejahtera Para Lelaki,

Seringkali kita tercari-cari dan terjumpa produk-produk untuk menguatkan, memanjangkan dan membesarkan zakar. Sudah terlalu banyak produk-produk sebegini yang terdapat di pasaran.  Adakah ia memberikan kesan yang diharapkan?  Adalah ia selamat digunakan? Ramai yang mengeluh produk-produk ini terlalu mahal. Ada juga yang terpaksa berhabis duit untuk membeli bermacam-macam jenis produk  untuk  membesarkan dan memanjangkan, tahan lebih lama, lebih kuat, bertenaga sebab semuanya dijual berasingan.

Hai... Saya Zack, saya juga adalah lelaki seperti anda. Tercari-cari produk apa yang patut saya guna untuk merealisasikan impian untuk menjadi LELAKI POWER. Pening jugak kepala sebab nak kena beli produk macam-macam nih.... mana nak cari bajet???? Kalau dulu pukul 10 malam je dah tak larat....letih...dah nak tidur.  Isteri belum tidur saya dah bermimpi siap berdengkur lagi.  Kalau nak bersama isteri kena time awal sikit tak boleh lewat malam...tapi masalah dengan anak-anak pula...
diaorang tak tidur lagi...melepaih lagi den...kalau dapat pun kenikmatan bersama terlalu singkat.  Risau juga kalau-kalau isteri tak puas.

Dek kerana sering keletihan dari pagi hingga ke senja bekerja, mana la saya larat nak bantu isteri buat kerja-kerja rumah pulak.  Kesian juga kat isteri kena uruskan sorang-sorang, tapi apakan daya saya penat dan asyik ingat nak tidur je.  Aktiviti bersama anak-anak pun sering terabai.  Tension jugak.  Dah cuba pelbagai produk menambahkan tenaga ni...segala kopi Tongkat Ali la, kopi Janda la, rock arrow la, tak berkesan pun.  Macam biasa jugak.

Sehinggalah saya terjumpa dengan produk ini. 
Kehidupan saya terus berubah 100%.



Sekarang cakap je bila, saya sentiasa READY!  Isteri pun terkejut sebab tahan lebih lama.  LUAR BIASA katanya!  Saya cukup bertenaga dan isteri tersenyum manja dan berkata "LIAR DARIPADA BIASALA SAYANG!"  Saya sungguh seronok memiliki kembali tenaga lelaki sejati seperti malam pertama 14 tahun dahulu.  WOW!  Sungguh HEBAT!  Dengan EXTRA POWER yang saya ada ni, saya dapat membantu isteri dengan kerja-kerja rumah dengan senyuman di bibir mengharapkan dapat 'UPAH' sebelum tidur. Hahaha.  Akhirnya saya dah jadi LELAKI POWER!

Saya pasti ramai lelaki ingin tahu apa RAHSIA SAYA.  Yang pasti saya tak guna ilmu-ilmu batin ataupun inject sana inject sini. Hahaha.  NAK TAHU BAGAIMANA?


Sebelum tu, apa kata kita tonton video di bawah ni...




Tunggu Apa Lagi?  Dapatkan Catuaba Sekarang!


Tapi, Kalau Nak Tahu Lebih Lanjut Lagi...
Jom Saya Perkenalkan




CATUABA


Satu Asimiliasi Daripada Ilmu Purba Dan Moden Dilengkapi Dengan Penyelidikan Saintifik Yang Terbukti!

CATUABA Adalah Ubat Herba Asli Yang Pekat Dan Mujarab Yang Dapat Membantu Golongan Lelaki Dewasa Yang Berdepan Dengan Pelbagai Jenis Masalah Kesihatan Dalaman Dan Luaran Dengan Memberikan Tahap Kesihatan dan Tenaga Yang Optimum Sekaligus Mengembalikan Tenaga Kelelakian Yang LUARBIASA & LIARBIASA!

Tidak Seperti UBAT POWER Yang Lain, CATUABA Mempunyai Kandungan 100% Ramuan Bahan Asli, HALAL, Mudah Dan Selamat Digunakan Serta Sesuai Untuk Penghidap Kencing Manis, Jantung Dan Darah Tinggi.  Dengan EXTRA POWERNYA,  CATUABA dapat merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah!  Inilah rahsia menjadi LELAKI POWER!


Apakah kelebihan dan manfaat Catuaba ini?




Fungsi Penyegaran Fisiologi Yang Semulajadi

Catuaba boleh menyegarkan dan membaiki fungsi fisiologi lelaki dalam lingkungan umur pertengahan.  Ia juga boleh mencegah pelbagai penyakit kemerosotan fungsi yang mudah berlaku semasa menopause lelaki selain memulihkan kecergasan kepada tempoh muda.
Menggalakkan Penyembuhan

Kulit pokok Catuaba boleh mencegah individu-individu daripada rasa gelisah dan membantu mengatasi kealpaan dan demensia.  Orang yang mengambil herba ini telah mengatakan bahawa mereka berasa lebih tenang dan bertenaga.  Catuaba juga bertindak sebagai perangsang sistem saraf dan membantu ke atas kemurungan.  Herba ini dapat melegakan kesakitan saraf serta membantu ke atas insomnia.
Ciri-Ciri Tidak Toksik

Faedah-faedah yang lain ialah sifat kulit pokok Catuaba yang tidak toksik seperti minyak aromatik, tanin dan alkaloid.  Catuaba tidak membawa kesan sampingan kerana unsur-unsurnya yang bukan toksik.
Sebatian Anti-Bakteria

Para penyelidik di Jepun mendapati bahawa kulit pokok Catuaba mengandungi sebatian anti-bakteria.  Dalam kajian mereka, tikus telah disuntik dos E.Coli yang tinggi sekali dengan Catuaba.  Catuaba dibuktikan telah melindungi tikus dari jangkitan bakteria.
Sebatian Antiviral

Para penyelidik di Jepun juga telah mendapati bahawa Catuaba mengandungi sebatian antiviral.  Kajian telah menunjukkan bahawa herba ini boleh melawan virus HIV.  Penyelidik telah memberi tikus dengan Catuaba dan menyuntik mereka dengan virus HIV.  Keputusan menunjukkan bahawa Catuaba telah melindungi sel-sel darah putih tikus daripada menyerap virus HIV. 

Walau bagaimanapun, banyak lagi kajian-kajian lain yang sedang giat dijalankan bagi mencari jawapan sama ada Catuaba adalah satu rawatan yang berkesan untuk virus HIV.



Usah Ragu-Ragu Lagi, Meh Order Sekarang!

Hebat Sangat ke Catuaba ni?
 



"First time ambil Catuaba esoknya terus demam, tapi tak teruklah.  Cuma badan rasa panas dan lenguh-lenguh.  Selepas 2 hari saya rasa bersemangat dan bertenaga.  Bangun tidur pun senang walaupun tidur hanya 4 jam.  Badan terasa ringan!  Saya pasti ini kesan dari Catuaba!"

Rezuwan Hamzah
Pasir Gudang, Johor





"Sebagai seorang pekerja binaan, saya perlu memastikan saya sentiasa sihat dan bertenaga.  Saya dah mencuba banyak produk baik dari tonik kuat ke, kopi kuat ke, makjun kuat ke...semua saya dah cuba...Hampeh!!!  Bila saya mencuba Catuaba ni....WOW! Macam tak percaya!  Saya mampu melayan kedua-dua isteri saya tanpa letih...betul2 POWER!"

Rahman Ismail
Sungai Dua, Pulau Pinang


Apa Benda Catuaba ni?

Catuaba adalah sejenis pokok kecil yang tumbuh di utara Brazil.  Semasa musim berbunga, ia kembang dengan bunga berwarna kuning dan oren. 

Dalam catatan sejarah silam untuk perubatan herba, kulit pokok Catuaba lazim digunakan sebagai sumber untuk kekuatan dan kesihatan badan. 

Puak India Tupi Amazon mempunyai tabiat mengunyah kulit pokok Catuaba semasa memburu bagi meringankan keletihan mental dan fizikal malah mencegah mengantuk.

Catuaba juga boleh merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah.

Catuaba juga padat dengan
bahan-bahan asli seperti berikut:-

Saw Palmetto adalah herba luar biasa bagi kaum lelaki.  Ia digunakan oleh pengamal perubatan semulajadi untuk merawat pelbagai jenis penyakit seperti keradangan buah zakar, radang saluran kencing, batuk dan kesesakan nafas.

Ia juga digunakan untuk mengukuhkan kelenjar tiroid, menseimbangkan metabolisme, merangsang selera makan dan membantu penghadaman.

Herba yang hebat ini menjadi terkenal kerana penggunaannya dalam penumbuhan rambut, kesihatan prostat, meninggikan tenaga seksual dan dianggap sebagai tonik berkhasiat. 

Biji Saw Palmetto juga boleh menyegarkan uretra dan juga digunakan untk mempertahankan fungsi sihat kelenjar tiroid dan sistem urinari.

Herba luar biasa ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan atau interaksi ubat.

Cordyceps adalah kulat perubatan yang juga dikenali sebagai kulat caterpillar atau Chongcao.  Kulat ini mempunyai banyak ciri-ciri perubatan tetapi salah satu cirinya masih belum dimanfaatkan ialah kesan positifnya terhadap hati. Kepada mereka yang menghidapi penyakit hati, perubatan alternatif kini ditawarkan untuk membaiki hati yang rosak. 

Kajian yang dijalankan ke atas pesakit hepatitis menunjukkan bahawa keadaan mereka bertambah baik selepas mengambil cordyceps terutamanya di bahagian hati.  Kajian yang sama menunjukkan bahawa cordyceps juga mencetuskan kesan terbalik liver fibrosis hati. 

Cordyceps juga sejenis antioksidan, ia adalah alternatif yang sesuai bagi makanan tambahan untuk kesihatan hati, buah pinggang serta paru-paru.

Ekstrak Biji Labu terdapat banyak manfaat yang ketara terhadap badan manusia yang telah ditemui sejak zaman purba oleh puak-puak Amerika Utara.  Dan ia mengandungi pelbagai jenis vitamin, zat galian, serat, lemak dan protein yang penting dalam meningkatkan kesihatan badan.

Fungsi-fungsi utama biji labu termasuk boleh merendahkan tekanan darah, lipid, antioksidan, mengurangkan keadaan asma, mencegah artritis, penyakit prostat dan lain-lain lagi.


Kalau Dah Yakin Tu, Jom La Order!!!

Atau Anda Masih Tak Percaya Lagi? 
Lihat Apa Kata Pengguna Yang Lain Pula...



"Suami saya sering cepat penat dan letih bila bersama saya.  Kadang-kadang saya nak lagi dia dah tak larat.  Lepas dia ambil Catuaba, terbalik jadinya!  Suami saya sering 'ajak'.  Kalau dulu tak sampai 10 minit dah 'game over', tapi sekarang bertambah lama dan dah berapa kali saya nampak 'bintang'.  Rasa pun lain macam!  Dia dah jadi LELAKI POWER! Bestnyer!"

NurulHuda
Kuala Lumpur



"Saya sekarang dah mencecah umur 47 tahun.  Alahai...rasa macam orang tua jer!  Bini saya dok maintain jer lagi.  Tak boleh jadi ni.  Nasib baik rakan sekerja rekemen Catuaba.  Selepas mengambil sachet yang ke-3, saya mula merasa perubahannya.  MENAKJUBKAN!  Saya rasa macam remaja semula.  Yang lagi best...waktu bertarung dengan isteri...Hahaha!!!  Dah terpancut pun boleh lagi maintain keras!"

Zainuddin
Sungai Petani, Kedah




"Macam-macam produk saya dah cuba, boleh la tahan.  Kalau nak kuat kena beli ubat kuat.  Kalau nak keras kena beli ubat keras.  Kalau nak tahan lama kena la beli ubat tahan lama.  Takut gak ambik macam-macam ubat.  Rosak buah pinggang.  Bajet pun tinggi.  Tapi bila ambil Catuaba, KUAT, KERAS, TAHAN LAMA semua ada dengan hanya beli satu produk.  Tak la mahal mana pun!  Terima kasih Zack kerana kenalkan kat aku!  Sekarang ni aku bukan saja KUAT, malah semakin POWER & BERTENAGA!

Ariffin
Sabak Bernam, Selangor



"Hihihi... malu la jugak nak cerita.  Tapi saya nak kongsi pengalaman saya.  Saya berusia 27 tahun dan merupakan isteri kedua kepada suami yang berusia 45 tahun.  Pada awal perkahwinan saya selalu tak merasa puas dilayan oleh suami saya.  Tapi nak buat macam mana...dah itu pilihan saya bersuami lebih tua dan jadi no 2.  Tapi setelah diperkenalkan Catuaba oleh teman facebook, suami saya nampak berbeza!  Layanannya juga lebih MANTAP & HEBAT!  Tak sabar saya menunggu giliran...

Lisa
Ipoh, Perak



"Salam, abang dah lama cari produk macam ni.  Nak beli bukan senang...nak juga jaga imej abang yang bergelar "Pak Aji".  Setakat kopi kuat ke kopi power ke memang la senang dapat tapi tak ada kesan power pun!  Lepas ambil Catuaba, Alhamdulilah semuanya POWER!  Tak tau la nak cerita...Isteri-isteri abang je yang tahu...

Haji Ismail
Butterworth, Pulau Pinang

Tak Yakin Lagi Ye....Baca la Lagi...


"Hello!  I macam tak percaya ini produk banyak bagus.  Sebelum ni I memang takut mahu cuba apa produk pun.  Takut sakit maa...Tapi I punya kawan bagi gerenti ini produk tidak ada 'side effect'.  Sekarang I sudah nampak ada beza dari dulu.  Wife I pun banyak 'happy'.  Badan I pun ada 'POWER' dan susah mahu letih!"

Steven Tan
Kuantan, Pahang




"Hai, saya baru berusia 32 tahun tapi dah ada masalah sakit-sakit badan.  Ini menyebabkan hubungan intim saya dengan isteri semakin dingin.  Ubat doktor jangan cakaplah, lega sekejap pastu sakit balik.  Saya cuba pulak rawatan tradisional, tak berkesan jugak.  Jumpa bomoh kot-kot la kena buatan orang.  Macam tu jugak!  Last-last isteri saya suruh makan Catuaba.  Kali pertama makan saya demam dan sakit-sakit sendi, tapi untuk 1 hari saja.  Hari kedua saya mula rasa bersemangat walaupun badan masih demam.  Alhamdulilah, hari berikutnya saya mula rasa segar dan bertenaga.  Saya terus mengambil Catuaba sehingga sekarang.  Sakit-sakit badan saya dah tak ada lagi!  Badan pun makin KUAT & POWER!  Hubungan dengan isteri bertambah erat.  Macam pengantin baru je rasanya.  Terima kasih Isteriku!"

Firdaus
Alor Gajah, Melaka




"Sebut aje ubat kuat, abang orang pertama beli!  Mana taknya, nak maintain POWER.  Setakat badan berketul-ketul tapi tak KUAT & POWER nak buat apa!  Lepas ambil Catuaba abang yakin pada diri sendiri.  Isteri abang pun heran ngan 'performance' abang ...lain macam je katanya.  Lebih POWER dan lebih LIAR!

Abang Aman
Taiping, Perak



mmmm....macam mana...Nak Cuba Ke?


Jaminan 60 Hari Wang Dikembalikan
Tanpa Soal Jawab!




Tawaran Istimewa!!!

Sempena 'BIRTHDAY' saya pada penghujung bulan APRIL ini, maka dengan ini saya umumkan...


PROMOSI 'MY BIRTHDAY'
SELAMA 15 HARI SAHAJA!!!

(16/4/14 - 30/4/14)




CATUABA MULAI DARI 9/9/2013 TELAH MENGELUARKAN PACKAGING BARU YANG MENGANDUNGI 9 SACHET SETIAP KOTAK (DULU 8 SACHET JE).  TUJUANNYA ADALAH UNTUK MEMBEZAKAN CATUABA TIRUAN YANG BERLELUASA BERADA DI PASARAN SEKARANG!



HATI-HATI DENGAN CATUABA TIRUAN!!!




CATUABA TIRUAN tidak berdaftar dengan KKM, dan tidak mempunyai NOMBOR SIRI yang tertera di kotak. 

NOMBOR SIRI ini amat penting bagi tujuan insurans sekiranya berlaku kesan-kesan sampingan yang tertentu di mana pengguna mempunyai hak untuk mendapat insurans daripada syarikat yang dipertanggungjawabkan. 

Hanya satu syarikat sahaja di Malaysia ini yang mengeluarkan CATUABA. HARAP MAKLUM!!!



Harga CATUABA TIRUAN jauh lebih murah dan terbukti wujud kesan sampingan kepada jantung dan buah pinggang.  AWAS!!!


1 Kotak
(9 pkt)


RM160.00


*RM110.00
Sahaja!
(Jimat RM50.00)



Ada Promosi Lagi...


Jika Anda Beli 2 Kotak Harganya...Jeng...Jeng...Jeng...



Hanya *RM220.00
Sahaja!
(Jimat RM100.00)




Tapi, Kalau Anda Beli  4 Kotak,

FREE   1   Kotak ,  Harganya Hanya



*RM450.00
Sahaja!
(Jimat RM190.00)


Kalau Nak Lagi Jimat Belilah 10 Kotak!


*RM880.00
Sahaja!
(Jimat RM710.00)


Maaf ye... Tawaran di Atas Hanya


Untuk 'PROMOSI MY BIRTHDAY' Sahaja
&
**Hanya Terhad Kepada 200 Pembeli!


Sah Sehingga Jam 11.59 malam pada 30/4/2014 Sahaja!


*(termasuk Kos Penghantaran untuk Sem. Malaysia sahaja)

(tambahan RM 4 untuk Sabah & Sarawak)



**Jika kuota 200 orang pembeli telah tamat sebelum 30/4/2014, harga biasa akan terpakai dan bukannya harga promosi lagi...Harap Maklum...Jadi, Cepat Bertindak ye...



(Shhh...usah risau, pembungkusan untuk penghantaran dibungkus dengan teliti sehingga tiada sesiapa pun yang tahu isi kandungan di dalamnya! HANYA ANDA YANG TAHU!)





Kaedah Penghantaran Secara Pos Laju!
Dijamin Sampai Dalam 2-3 hari bekerja!

Beli Sekarang!

3 Kaedah Bayaran.  Mudah & Selamat!
Pilih Ikut Keselesaan Anda!



#1.  Bayaran Secara Bank In (Maybank2u, CIMB)

Jumlah RM110.00 @ RM220.00 @ RM450.00 @ RM880.00 sahaja!



Nombor Akaun:  157410007675
Nama:  Zainol Bin Hamzah



Nombor Akaun:  7019097287
Nama:  Zainol Bin Hamzah


#2.  Bayaran Secara Paypal 
(Fee Tambahan dikenakan)

Catuaba



#3.  Bayaran Secara Wang Pos / Money Order / Cek /
        Western Unio
n



<<<Klik Di Sini Untuk Bayaran>>>





Selepas bayaran, sila berikan maklumat berikut :-

1)  Nama
2)  Alamat
3)  No Telefon
4)  Tarikh dan Masa Bayaran
5)  Jumlah Bayaran


Maklumat yang lengkap akan memudahkan proses penghantaran pesanan.


Maklumat boleh dihantar melalui (pilih salah satu sahaja):-


1)  SMS di No Tel:  016-412 4248

2)  Emel Kepada:  tempahan@extrapower.com.my @

3)  Isikan:  Borang Tempahan



Terima kasih di atas pembelian.


Ikhlas,

Health Advisor
www.ExtraPower.com.my
zack@extrapower.com.my

P.S:  Jika anda telah membaca laman web ini sehingga ke sini, ianya bermakna anda memang benar-benar ingin menjadi LUAR BIASA dan LIAR BIASA POWER!  Anda memang ingin menjadi LELAKI KUAT & HEBAT!  CATUABA lah jawapannya.  Order Sekarang!

P.P.S:  Anda tidak akan jumpa UBAT POWER ini di mana-mana melainkan melalui laman web ini sahaja.  Oleh itu, usah bazirkan masa anda mencari di setiap kedai atau farmasi.

P.P.S:  Tawaran penjimatan ini terhad dan sah untuk pembelian di sini sahaja.  Tiada jaminan harga ini akan kekal selepas tarikh tawaran di atas.  Order Sekarang!



Tawaran Sebagai Agen Daerah!   TERHAD!!!


Jika anda  menjadi Agen Daerah,  anda akan memperolehi perkara-perkara berikut:-



Dapat menggunakan Catuaba dengan HARGA JAUH LEBIH MURAH daripada membeli sepeket dua.
UNTUNG RUNCIT yang lumayan PASTI untuk anda jika anda menjualkannya kepada rakan-rakan.
BONUS-BONUS lain seperti bonus cycle, bonus kepimpinan dan bonus auto PASTI menjadi milik anda.  Dengan membina rangkaian, mencari 3 downline - pendapatan BOLEH melebihi RM10K sebulan.
PERCUMA 1 'COMPANY PROFILE' yang mengandungi segala maklumat lengkap mengenai produk termasuk strategi pemasaran, sijil HALAL dan TESTIMONI pengguna bagi memudahkan anda menjalankan perniagaan dan mencari downline.
PERCUMA 50 KEPING FLYERS  untuk diedarkan kepada prospek.

LELAKI HEBAT! LELAKI POWER! LELAKI KUAT!

& LELAKI TENAGA LUARBIASA & LIARBIASA!

Itulah ANDA sekiranya anda mengamalkan CATUABA ini!