:: Laman Utama :: Kebaikan Produk :: Ciri-Ciri Produk :: Testimoni :: Soalan Lazim :: Order Sekarang ::






Daripada: Zack
Tarikh:
Per: Herba Pilihan Lelaki Power!

Salam Sejahtera Para Lelaki,

Seringkali kita tercari-cari dan terjumpa produk-produk untuk menguatkan, memanjangkan dan membesarkan zakar. Sudah terlalu banyak produk-produk sebegini yang terdapat di pasaran. Adakah ia memberikan kesan yang diharapkan? Adalah ia selamat digunakan? Ramai yang mengeluh produk-produk ini terlalu mahal. Ada juga yang terpaksa berhabis duit untuk membeli bermacam-macam jenis produk untuk membesarkan dan memanjangkan, tahan lebih lama, lebih kuat, bertenaga sebab semuanya dijual berasingan.

Hai... Saya Zack, saya juga adalah lelaki seperti anda. Tercari-cari produk apa yang patut saya guna untuk merealisasikan impian untuk menjadi LELAKI POWER. Pening jugak kepala sebab nak kena beli produk macam-macam nih.... mana nak cari bajet???? Kalau dulu pukul 10 malam je dah tak larat....letih...dah nak tidur. Isteri belum tidur saya dah bermimpi siap berdengkur lagi. Kalau nak bersama isteri kena time awal sikit tak boleh lewat malam...tapi masalah dengan anak-anak pula...diaorang tak tidur lagi...melepaih lagi den...kalau dapat pun kenikmatan bersama terlalu singkat. Risau juga kalau-kalau isteri tak puas.

Dek kerana sering keletihan dari pagi hingga ke senja bekerja, mana la saya larat nak bantu isteri buat kerja-kerja rumah pulak. Kesian juga kat isteri kena uruskan sorang-sorang, tapi apakan daya saya penat dan asyik ingat nak tidur je. Aktiviti bersama anak-anak pun sering terabai. Tension jugak. Dah cuba pelbagai produk menambahkan tenaga ni...segala kopi Tongkat Ali la, kopi Janda la, rock arrow la, tak berkesan pun. Macam biasa jugak.


Sehinggalah saya terjumpa dengan produk ini. Kehidupan saya terus berubah 100%.




Sekarang cakap je bila, saya sentiasa READY! Isteri pun terkejut sebab tahan lebih lama. LUAR BIASA katanya! Saya cukup bertenaga dan isteri tersenyum manja dan berkata "LIAR DARIPADA BIASALA SAYANG!" Saya sungguh seronok memiliki kembali tenaga lelaki sejati seperti malam pertama 14 tahun dahulu. WOW! Sungguh HEBAT! Dengan EXTRA POWER yang saya ada ni, saya dapat membantu isteri dengan kerja-kerja rumah dengan senyuman di bibir mengharapkan dapat 'UPAH' sebelum tidur. Hahaha. Akhirnya saya dah jadi LELAKI POWER !

Saya pasti ramai lelaki ingin tahu apa RAHSIA SAYA. Yang pasti saya tak guna ilmu-ilmu batin ataupun inject sana inject sini. Hahaha. NAK TAHU BAGAIMANA?



DAMIANA+ Adalah Ubat Herba Asli Yang Pekat Dan Mujarab Yang Dapat Membantu Golongan Lelaki Dewasa Yang Berdepan Dengan Pelbagai Jenis Masalah Kesihatan Dalaman Dan Luaran Dengan Memberikan Tahap Kesihatan dan Tenaga Yang Optimum Sekaligus Mengembalikan Tenaga Kelelakian Yang LUARBIASA & LIARBIASA!

Tidak Seperti UBAT POWER Yang Lain,DAMIANA+ Mempunyai Kandungan 100% Ramuan Bahan Asli, HALAL, Mudah Dan Selamat Digunakan Serta Sesuai Untuk Penghidap Kencing Manis, Jantung Dan Darah Tinggi. Dengan EXTRA POWERNYA, DAMIANA+ dapat merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah! Inilah rahsia menjadi LELAKI POWER!



Apa Benda DAMIANA+ni?

DAMIANA (Ternera diffusa) adalah sejenis tumbuhan afrodisiak yang sangat unik dan berasal daru Mexico. DAMIANA adalah 100% tumbuhan semulajadi yang mengandungi pelbagai mineral yang kompleks dan ia sangat baik untuk kesihatan tubuh manusia. Ia dapat merangsang hormon lelaki dan meningkatkan tahap pengaliran darah (khususnya senjata kelelakian anda).

DAMIANA juga membantu meningkatkan kekuatan seksual, mencegah mati pucuk dan sesungguhnya sangat berkesan bagi mencegah masalah prostat. Daun pokok DAMIANA juga sangat kaya dengan khasiat yang dapat merangsang deria dan ia dianggap sebagai afrodisiak yang semulajadi.

Pengambilan DAMIANA secara berterusan dapat menjadikan zakar anda lebih BESAR, PANJANG, TEGANG dan KUAT serta memberikan kepuasan LUARBIASA semasa hubungan intim anda.


DAMIANA+juga padat dengan
bahan-bahan asli seperti berikut :


Saw Palmetto

Ini adalah herba luar biasa bagi kaum lelaki. Ia digunakan oleh pengamal perubatan semulajadi untuk merawat pelbagai jenis penyakit seperti keradangan buah zakar, radang saluran kencing, batuk dan kesesakan nafas.Ia juga digunakan untuk mengukuhkan kelenjar tiroid, menyeimbangkan metabolisme, merangsang selera makan dan membantu penghadaman.

Herba yang hebat ini menjadi terkenal kerana penggunaannya dalam penumbuhan rambut, kesihatan prostat, meninggikan tenaga seksual dan dianggap sebagai tonik berkhasiat. Biji Saw Palmetto juga boleh menyegarkan uretra dan juga digunakan untuk mempertahankan fungsi sihat kelenjar tiroid dan sistem urinari. Herba luar biasa ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan atau interaksi ubat.

Cordyceps

Ini adalah kulat perubatan yang juga dikenali sebagai kulat caterpillar atau Chongcao. Kulat ini mempunyai banyak ciri-ciri perubatan tetapi salah satu cirinya masih belum dimanfaatkan ialah kesan positifnya terhadap hati. Kepada mereka yang menghidapi penyakit hati, perubatan alternatif kini ditawarkan untuk membaiki hati yang rosak.

Kajian yang dijalankan ke atas pesakit hepatitis menunjukkan bahawa keadaan mereka bertambah baik selepas mengambil cordyceps terutamanya di bahagian hati. Kajian yang sama menunjukkan bahawa cordyceps juga mencetuskan kesan terbalik liver fibrosis hati.

Cordyceps juga sejenis antioksidan, ia adalah alternatif yang sesuai bagi makanan tambahan untuk kesihatan hati, buah pinggang serta paru-paru.

Ekstrak Biji Labu

Ia mempunyai banyak manfaat yang ketara terhadap badan manusia yang telah ditemui sejak zaman purba oleh puak-puak Amerika Utara. Dan ia mengandungi pelbagai jenis vitamin, zat galian, serat, lemak dan protein yang penting dalam meningkatkan kesihatan badan. Fungsi-fungsi utama biji labu termasuk boleh merendahkan tekanan darah, lipid, antioksidan, mengurangkan keadaan asma, mencegah artritis, penyakit prostat dan lain-lain lagi.




Apakah kelebihan dan manfaat DAMIANA+ ini?




Fungsi Penyegaran Fisiologi Yang Semulajadi

DAMIANA+ boleh menyegarkan dan membaiki fungsi fisiologi lelaki dalam lingkungan umur pertengahan. Ia juga boleh mencegah pelbagai penyakit kemerosotan fungsi yang mudah berlaku semasa menopause lelaki selain memulihkan kecergasan kepada tempoh muda.

Menggalakkan Penyembuhan

Kulit pokok DAMIANA+ boleh mencegah individu-individu daripada rasa gelisah dan membantu mengatasi kealpaan dan demensia. Orang yang mengambil herba ini telah mengatakan bahawa mereka berasa lebih tenang dan bertenaga. DAMIANA+ juga bertindak sebagai perangsang sistem saraf dan membantu ke atas kemurungan. Herba ini dapat melegakan kesakitan saraf serta membantu ke atas insomnia.

Ciri-Ciri Tidak Toksik

Faedah-faedah yang lain ialah sifat kulit pokok DAMIANA+ yang tidak toksik seperti minyak aromatik, tanin dan alkaloid. DAMIANA+ tidak membawa kesan sampingan kerana unsur-unsurnya yang bukan toksik.

Sebatian Anti-Bakteria

Para penyelidik di Jepun mendapati bahawa kulit pokok DAMIANA+ mengandungi sebatian anti-bakteria. Dalam kajian mereka, tikus telah disuntik dos E.Coli yang tinggi sekali dengan DAMIANA+. DAMIANA+ dibuktikan telah melindungi tikus dari jangkitan bakteria.

Sebatian Antiviral

Para penyelidik di Jepun juga telah mendapati bahawaDAMIANA+ mengandungi sebatian antiviral. Kajian telah menunjukkan bahawa herba ini boleh melawan virus HIV. Penyelidik telah memberi tikus dengan DAMIANA+ dan menyuntik mereka dengan virus HIV. Keputusan menunjukkan bahawa DAMIANA+ telah melindungi sel-sel darah putih tikus daripada menyerap virus HIV. Walau bagaimanapun, banyak lagi kajian-kajian lain yang sedang giat dijalankan bagi mencari jawapan sama ada DAMIANA+ adalah satu rawatan yang berkesan untuk virus HIV.






Hebat Sangat ke DAMIANA+ ni?

"Hai, saya Ayie, saya merupakan pelanggan tetap Zack sejak dulu lagi ketika beliau memperkenalkan Catuaba, tapi baru-baru ni, dia rekemen produk baru iaitu DAMIANA+ dan saya rasa DAMIANA+ lagi POWER dan saya lebih MANTAP!!! TQ sekali lagi Zack...wa caya lu"

Ayie Raisudin
Kampar, Perak



"Assalam, sejak saya disahkan penyakit diabetes 2 tahun lalu, kemampuan seks saya bertambah lemah...Adoi...umur baru 40 an dah tak boleh berdayung...Saya search dalam Google, dan terjumpa website www.ExtraPower.com.my. Mulanya macam tak percaya tapi saya kena mencuba. Syukur Alhamdulilah...setelah ambil 2 sachet DAMIANA+, keadaan bertambah baik dan isteri saya kini kembali tersenyum..."

Suhaimi Basiron
Gelang Patah, Johor



"DAMIANA+? Memang POWER! Kalau dulu abang selalu minum macam-macam kopi power...Tapi kebelakangan ni macam-macam dengar cerita pasal kopi power... Ada kawan abang rekemen DAMIANA+ so abang cuba try n test...PERGK...memang MANTAP! Selain bagi tenaga SEKS abang POWER, badan abang pun bertambah cergas dan tak mudah letih!"

Abang Zaidi Kamal
Kuching, Sarawak



"Suami saya selalu mengeluh letih dan tak bermaya untuk bersama saya. Saya rasa amat tertekan sebab tak dapat menikmati kenikmatan berumahtangga seperti orang lain...Macam-macam supplement saya beli untuk kembalikan keperkasaan suami saya. Sehingga satu hari di pejabat saya, saya terjumpa produk ni di internet. Mulanya macam tak yakin. Tapi bila nampak perubahan suami...terkejut juga..PERFORMANCE TERLAMPAU pulak...Katanya HARI-HARI MALAM JUMAAT! Adoi parah!!"

Anissa Aziz
Seremban, Negeri Sembilan



"Saper kata orang bujang macam saya tak boleh makan produk macam ni? Sebenarnya saya seorang yang aktif. Dalam seminggu mesti ada 4 atau 5 hari saya turun gelanggang futsal atau badminton. Saya ni seorang pekerja yang bekerja di pejabat. Agak meletihkan juga dengan aktiviti seharian sebegini...Kalau nak beli suppliment mahal-mahal memang tak mampu. Tapi, dengan DAMIANA+, memang OK dan tak lah mahal sangat pun. Memang MANTOP la DAMIANA+ ni!!!"

Hafiz Hafizan
Ampang, Selangor



"Assalam, Pakcik nak kena cerita juga ker? DAMIANA+ ni bagus juga...walaupun dah tahap warga emas ni, pakcik rasa masih CERGAS dan boleh tahan juga...Ingatkan dalam usia macam ni dah tak boleh nak KERAS...apalah yang Zack bagi kat Pakcik ni...apa-apapun...memang TERBAIK la DAMIANA+ ni!!!"

Pak Salleh Osman
Baling, Kedah



"Saya ada masalah kesihatan seperti penyakit jantung. Dulu ada juga saya try ubat kuat untuk lelaki. Tapi ...kesannya rasa macam nak tercabut nyawa. Jantung saya makin kuat berdegup sampai saya terpaksa ke hospital. Sejak itu, saya tak berani ambil apa-apa ubat kuat. Bulan lepas saya ada terbaca pasal DAMIANA+ ni...Macam pun sesuai untuk pesakit macam saya...try ler bercakap dengan Zack. Zack nasihatkan saya cuba setengah sachet dulu. Memang bagus juga...Bangun pagi pun senang dan cergas. Tarik nafas pun rasa puas!!! TQ Zack..."

Rahman Abas
Kangar, Perlis



"Saya dah berkahwin dengan suami hampir 15 tahun. Tapi sejak setahun yang lepas, suami selalu mengelak untuk bersama saya. Agak pelik juga sebab sebelumnya dia tak macam ni...Mulanya saya ingat dia ada pasang satu lagi...rupa-rupanya dia memang ada masalah kekuatan seks. Pelbagai cara saya usahakan tapi tak menjadi. Sehingga saya hampir putus harap. Akhirnya rakan baik saya syorkan DAMIANA+. Alhamdulilah...kini suami saya dah berjaya pamerkan kehebatannya semula!!!"

Nadia Ahmad
Kota Bharu, Kelantan



"Salam ya...saya ni orang INDON. Pekerjaan saya sebagai buruh binaan. Untuk menjadi sentiasa kuat dan cergas, saya dan teman-teman hari-hari mengambil jamu. Satu hari, bapak kepala kontrak memberi saya DAMIANA+...Waduh!!! Bisa meletop gitu...kalah jamu INDON! Saya kini menjadi pengedar kepada teman-teman sekerja. Boleh juga menambah pendapatan!!!"

Pak Masri Ibon
Hulu Langat, Selangor



"Saya seorang pemandu bas express. Tanggungjawab saya sangat besar sebab membawa ramai penumpang dari Utara ke Selatan....Selatan ke Utara...Perjalanan memang jauh. Saya selalu memastikan saya mendapat tidur yang cukup dan tidak mengantuk ketika memandu. Tapi kadang-kadang rasa mengantuk tu tetap ada bila umur dah melebihi 40 an. Saya ada terdengar orang cerita pasal DAMIANA+ ni. Saya try search dalam internet...terjumpa website www.ExtraPower.com.my. DAMIANA+ memang BEST ler. Buat saya tak mengantuk, bertenaga, dan POWER!!! TQ Zack sebab jual DAMIANA+...PRODUK TERBAIK!!!"

Khairul Hamdan
Bayan Lepas, Pulau Pinang



Mmmmmmm....Macam mana...Nak Cuba Ke?..Hehehe



Soalan-Soalan Lazim


Adakah Ianya Berkesan?

Pasti berkesan kerana dah ramai pengguna yang menggunakannya dan setakat ini semuanya berpuas hati.

Berapa Lama Kesannya?

Ia bergantung kepada individu. Ada sesetengah pengguna yang merasa kesannya hanya dalam masa 5 minit sahaja dan ada juga sehingga 1-3 hari. Tetapi paling tidak lama pun kesannya akan dapat dirasai masuk hari ke-3.

Adakah Kesannya Kekal?

Ya, kesannya akan kekal. Namun, pengambilan secara berterusan akan memastikan lagi tahap kecergasan anda sentiasa berada pada tahap yang optimum.

Cara Pengambilannya?

Ia adalah sejenis campuran serbuk. Tuangkan 1 sachet di bawah lidah anda dan kemam sekurang-kurangnya 1 minit. Lagi lama lagi bagus. Paling lama 4 minit. Kemudian telan dan minum segelas air masak.

Ada Kesan Sampingan?

Tiada kesan sampingan. Tapi, sebagaimana yang kita sedia maklum, sesuatu produk yang berkesan dalam merawat penyakit akan ada kesan pemulihan (healing crisis) yang berlaku sementara sebelum masalah utama penyakit tersebut dirawat.

Sama seperti DAMIANA+ ini, kesannya dapat dilihat lebih cepat umpama ia men'scan' penyakit-penyakit yang kadang-kadang kita sendiri tidak tahu kita menghidapinya.

Antara kesan-kesan postitif lazim yang terus dapat dirasai ialah:

  1. Tidur menjadi lebih lena.
  2. Tidur beberapa jam tapi terasa segar apabila terjaga.
  3. Pembuangan air besar, kecil dan angin menjadi lebih lawas.
  4. Badan terasa segar dan tidak mudah terasa penat.
  5. Badan mudah berpeluh bukti pembuangan toksin menjadi aktif.
  6. Hubungan suami isteri menjadi lebih memuaskan.

Namun, bagi penghidap-penghidap penyakit kronik, kesan-kesan pemulihan yang lebih terasa mungkin berlaku.

Sesetengah pengguna akan merasa pening, demam atau lenguh-lenguh badan. Ini adalah tanda-tanda biasa dan anda tidak perlu khuatir kerana keadaan ini mungkin hanya berlaku selama 1 - 2 hari (bergantung pada individu - ada kalanya sekejap, adakalanya lama).

Teruskan mengambil DAMIANA+ ini tanpa menghentikannya apabila berlaku kesan-kesan pemulihan di atas.

Apabila anda kembali normal, anda akan merasa diri anda LUARBIASA & LIARBIASA...



PERINGATAN PENTING:

Pesakit yang sedang menerima rawatan doktor, jangan tinggalkan ubat doktor secara mengejut semasa mengambil produk ini terutama bagi pesakit darah tinggi, jantung dan kencing manis. Kurangkan dosej ubat mengikut nasihat doktor.

Bagaimana Untuk Pastikan Ianya Bukan Bahan Tiruan?

Saya adalah stokis yang sah yang dilantik oleh pihak Syarikat. Anda tidak perlu ragu-ragu lagi.

Adakah Produk Ini Mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia, Diiktiraf HALAL Atau Ada Lain-Lain Pengiktirafan?

Ya, produk ini diluluskan oleh KKM, dan ianya adalah HALAL. Berikut adalah pengiktirafan yang diterima.









1 Kotak (9 pkt) RM160.00

*RM110.00 Sahaja!

(Jimat RM50.00)

 

 

Jangan risau, ada lagi Promosi...

 


Jika anda beli 2 Kotak,

Hanya *RM220.00 Sahaja!

(Jimat RM100.00)

 

 

Tapi jika anda beli 5 Kotak,

Harganya adalah...

*RM450.00 Sahaja!

(Jimat RM190.00)





Tak cukup 5? Last Promosi untuk anda..

Kalau Nak Lagi Jimat Belilah 10 Kotak!

*RM880.00 Sahaja!

(Jimat RM710.00)


(Shhh...usah risau, pembungkusan untuk penghantaran dibungkus dengan teliti sehingga tiada sesiapa pun yang tahu isi kandungan di dalamnya! HANYA ANDA YANG TAHU!)


3 Kaedah Bayaran.  Mudah & Selamat!
Pilih Ikut Keselesaan Anda!!

#1.  Bayaran Secara Bank In (Maybank2u, CIMB)

Jumlah RM110.00 @ RM220.00 @ RM450.00 @ RM880.00 sahaja!



Nombor Akaun:  157410007675
Nama:  Zainol Bin Hamzah



Nombor Akaun:  7019097287
Nama:  Zainol Bin Hamzah


#2.  Bayaran Secara Paypal 
(Fee Tambahan dikenakan)
Damiana+



#3.  Bayaran Secara Wang Pos / Money Order / Cek /
        Western Unio
n



<<<Klik Di Sini Untuk Bayaran>>>




Selepas bayaran, sila berikan maklumat berikut :-

1)  Nama
2)  Alamat
3)  No Telefon
4)  Tarikh dan Masa Bayaran
5)  Jumlah Bayaran


Maklumat yang lengkap akan memudahkan proses penghantaran pesanan.


Maklumat boleh dihantar melalui (pilih salah satu sahaja):-


1)  SMS di No Tel:  016-412 4248

2)  Emel Kepada:  tempahan@extrapower.com.my @

3)  Isikan: 
Borang Tempahan



Terima kasih di atas pembelian.


Ikhlas,

Health Advisor
www.ExtraPower.com.my
zack@extrapower.com.my

P.S:  Jika anda telah membaca laman web ini sehingga ke sini, ianya bermakna anda memang benar-benar ingin menjadi LUAR BIASA dan LIAR BIASA POWER!  Anda memang ingin menjadi LELAKI KUAT & HEBAT!  DAMIANA+ lah jawapannya. 
Order Sekarang!

P.P.S:  Anda tidak akan jumpa UBAT POWER ini di mana-mana melainkan melalui laman web ini sahaja.  Oleh itu, usah bazirkan masa anda mencari di setiap kedai atau farmasi.

P.P.S:  Tawaran penjimatan ini terhad dan sah untuk pembelian di sini sahaja.  Tiada jaminan harga ini akan kekal selepas tarikh tawaran di atas.  Order Sekarang!



Tawaran Sebagai Agen Daerah!   TERHAD!!!


Jika anda  menjadi Agen Daerah,  anda akan memperolehi perkara-perkara berikut:-



Dapat menggunakan DAMIANA+ dengan HARGA JAUH LEBIH MURAH daripada membeli sepeket dua.
UNTUNG RUNCIT yang lumayan PASTI untuk anda jika anda menjualkannya kepada rakan-rakan.
BONUS-BONUS lain seperti bonus cycle, bonus kepimpinan dan bonus auto PASTI menjadi milik anda.  Dengan membina rangkaian, mencari 3 downline - pendapatan BOLEH melebihi RM10K sebulan.
PERCUMA 1 'COMPANY PROFILE' yang mengandungi segala maklumat lengkap mengenai produk termasuk strategi pemasaran, sijil HALAL dan TESTIMONI pengguna bagi memudahkan anda menjalankan perniagaan dan mencari downline.
PERCUMA 50 KEPING FLYERS  untuk diedarkan kepada prospek.

LELAKI HEBAT! LELAKI POWER! LELAKI KUAT!

& LELAKI TENAGA LUARBIASA & LIARBIASA!

Itulah ANDA sekiranya anda mengamalkan DAMIANA+ ini!


:: Laman Utama ::